Portfolio

Over Raviky Fotografie

Scroll omlaag
Terug naar start

Over Raviky Fotografie

Historie, Wie ben ik, wat doe ik, Doelstelling

Over Raviky Fotografie

Raviky Fotografie Historie

Raviky Fotografie is opgericht door mijn vrouw in 1998 kort nadat we ons eerste zoontje kregen. Hierdoor is ze geïnteresseerd geraakt in fotografie.
Door de jaren heen heeft ze een goede en stevige reputatie opgebouwd in de fotografie wereld waarbij ze diverse BNers op de gevoelige plaat heeft mogen vastleggen maar ook heel veel mooie bruidsparen.
In 2013 heeft ze daar ook nog Newborn fotografie aan toe gevoegd en dit is uiteindelijk haar specialiteit geworden.

Helaas kwam hier allemaal abrupt een einde aan nadat zij in 2022 na een kort ziekbed aan de gevolgen van eierstokkanker is overleden. Hiermee heeft zij een grote leegte in de Newborn fotografie gemeenschap achter gelaten.

Klik op de knop hieronder om haar werk te kunnen zien.

Haar Newborn Portfolio
01.
Over Raviky Fotografie

Wie ben ik

Laat ik mezelf voorstellen….
Mijn naam is Dirk en ben de man van Sandra welke Raviky Fotografie heeft opgericht. Door de jaren heen heb ik haar met vele shoots bijgestaan en geholpen met van alles en nog wat.

Haar specialiteit was Newborn, een vakgebied wat niet mijn ding was. Mijn specialiteit lag meer in de productfotografie en de editing hiervan tot een mooi en goed eindproduct, ook vind ik Urban fotografie erg fascinerend en ben dan ook in de weekenden vaak te vinden in de mooie binnenstad van Haarlem. Sinds kort heb ik ook het uitvaartfotografie erbij gevoegd daar ik door de uitvaart van mijn eigen vrouw zeer dankbaar ben dat er toen foto’s zijn gemaakt welke nu een hele mooie herinnering zijn.

Portfolio
02.
Over Raviky Fotografie

Raviky Fotografie Doelstelling

Doelstelling van Raviky Fotografie:

Uitgroeien tot een gerenommeerd bedrijf voor Uitvaartfotografie en Productfotografie en me verder te ontwikkelen als fotograaf in het algemeen. Het voortzetten van het bedrijf zoals mijn vrouw het gewild zou hebben en voor ogen had.

The only limit is my imagination…

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

03.

Raviky Fotografie Instagram

{"error":{"message":"Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.","type":"OAuthException","code":190,"fbtrace_id":"AceQ66Q4NrTXD8-5NDEnLzD"}}
04.